Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Succinct Consulting haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Succinct Consulting ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. 

Copyright

Succinct Consulting behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang het correct en niet in een misleidende context wordt gebruikt. Bij gebruik van informatie van deze website dient Succinct Consulting duidelijk als bron te worden vermeld, evenals het auteursrecht.

De mogelijkheid tot vrij gebruik van de informatie geldt niet voor informatie op de website van Succinct Consulting waar de auteursrechten van derden op berust. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan deze derde partij.

Persoonsgegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens en eventuele andere informatie te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Succinct Consulting. Door het verstrekken van uw persoonlijke gegevens stemt u in met het ontvangen van onze nieuwsbrieven. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken of ter beschikking stellen aan derden.